Jan Hankel volgend seizoen nieuwe trainer Wykels Hallum


25 januari 2024

Jan Hankel uit Stiens zal als opvolger van trainer Max Houttuin volgend seizoen de eerste selectie van Wykels Hallum gaan trainen. Hankel heeft als trainer ervaring opgedaan bij tal van clubs zoals Be Quick Dokkum, Harkemase Boys, FC Groningen, SC Cambuur, Blauw Wit’34, MKV en afgelopen seizoen bij de B-selectie van Stiens.

De Stienser heeft erg veel zin om nu de uitdaging in de 3e Klasse met onze hoofdmacht aan te gaan. Een korte introductie van de nieuwe trainer zelf:

"Ik ben Jan Hankel, 40 jaar en woon in Stiens samen met mijn vrouw Caroline en zoontje Daniël. In het dagelijks leven ben ik docent Lichamelijke Opvoeding op Piter Jelles Dalton Dokkum. Na een kijkje in de keuken bij verschillende clubs ben ik komend seizoen hoofdtrainer van Wykels Hallum. Ik kijk uit om te gaan starten bij deze mooie club en ik zie jullie graag langs het veld en in de kantine komend seizoen!"

Als bestuur van Wykels Hallum wensen we Jan veel succes bij zijn nieuwe uitdaging bij onze mooie club!


Terug naar overzicht