Hoofdsponsor

Hellema


Met 150 jaar ervaring in koekjes bakken, weet Hellema wat lekker is!

We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en produceren op basis van vertrouwde en beproefde recepten. Zo worden oude tradities voortgezet met de innovatie van de toekomst: de modernste productiemethoden en hoge kwaliteitswaarborgsystemen.

Naar website sponsor
Hoofdsponsor

Autobedrijf Bremer


BRANDSTOFSTATION EN TANKSHOP BREMER

24 uur per dag tanken

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 20.00
Zaterdag van 07.30 tot 20.00

Zondags en na sluitingstijd kunt u bij de betaalautomaat tanken

Naar website sponsor
Shirtsponsor

Ekwadraat


Ekwadraat maakt een duurzame energievoorziening haalbaar, is verbindend vernieuwend en maakt het betaalbaar. 

Naar website sponsor
Shirtsponsor

Prowurk


WIJ ZIJN PROWURK
Goeie! Wij zijn team Prowurk. Wij bemiddelen in mooi of snel werk in de regio. Of je nu op zoek bent naar nieuw werk, wat anders zoekt of je als bedrijf nieuwe hurde wurkers nodig hebt die goed op hun plek zitten. Wat maakt ons anders dan anders? Wij beginnen bij de Fryske hurde wurkers. Wie ben jij? Wat zoek je in je baan? En waar zou je graag willen werken? Wij werken hard, op een eerlijke, persoonlijke en gastvrije manier voor jou! De juiste #hurdewurker bij de juiste werkgever. Daar gaat het om bij ProWurk

PROWURK. DAT WURKET FOAR DY

Naar website sponsor
Shirtsponsor

Bouwhuis Houtdesign


Bouwhuis Hout Design is dè specialist in het leggen van vloeren, traprenovatie en meubels op maat.

Hout is een uniek natuurproduct. Het is zeer goed bewerkbaar, werkt isolerend en leent zich bij uitstek voor een breed scala aan praktische toepassingen.
Hout is puur, warm en authentiek en heeft door de tekening een zeer herkenbare natuurlijke schoonheid.
Een vloer kiezen of een ontwerp maken voor je interieur doe je met grote zorgvuldigheid. Bouwhuis Hout Design denkt graag met u mee en komt indien u dat wenst graag bij u thuis.
Omdat Bouwhuis Hout Design geen winkelruimte hoeft te bekostigen kunnen de producten worden aangeboden tegen aantrekkelijke scherpe prijzen.

Naar website sponsor
Shirtsponsor

NelfKoopmans


NelfKoopmans is verf. We maken verf: we produceren en ontwikkelen verfproducten voor onze eigen merken en voor anderen. We denken verf: we inspecteren, adviseren en ondersteunen bij projecten. We leven verf: we delen ons vakmanschap met verve met onze partners, klanten en eindgebruikers.

Naar website sponsor

overige sponsoren

Veelgestelde vragen