Jeugdcommissie Wykels Hallum zoekt versterking!


1 maart 2023

Voor de jeugdcommissie van Wykels Hallum zijn we op zoek naar 2 of 3 nieuwe leden. De huidige commissie bestaat momenteel uit 5 leden, waarvan er 1 na dit seizoen stopt. Om alle taken goed te verdelen kunnen wij wel weer wat versterking gebruiken.

Jeugdcommissie.jpg

Lijkt het jou leuk om er voor te zorgen dat onze jeugd optimaal en met veel plezier kan voetballen in Hallum? Of ben jij misschien meer een type wat achter de schermen graag meedenkt over de toekomst voor de jeugd van Wykels Hallum?

Geef je dan nu op bij de jeugdcommissie van WH en dan kunnen we kennis maken en wellicht wat voor elkaar betekenen. Mocht je graag wat meer willen weten over de taken van de jeugdcommissie schroom dan niet en vraag hiernaar bij een van de commisieleden!

Jeugdcommissie Wykels Hallum:

Sjoerd de Vries, Attie Kuiken, Siemen Weidenaar, Michael Huizenga en Jan Koolhof

 


Terug naar overzicht