Actualisatie jeugdbeleidsplan sv Wykels Hallum


23 november 2020

In 2017 hebben we het Jeugdbeleidsplan 2017-2020 opgesteld en deze binnen onze vereniging geïntroduceerd. Dat plan kende een beleidsperiode van 3 jaar. Inmiddels is het plan met diverse mensen geëvalueerd en zijn de benoemde aandachts- en verbeterpunten opgenomen in het Jeugdbeleidsplan 2021-2023.

Gelet op de omstandigheden kunnen we in deze fase het plan niet "live" presenteren. Om die reden vragen we iedereen die bij het jeugdvoetbal betrokken is (trainers, leiders, ouders en de oudere jeugdspelers) om het plan door te lezen om op die manier te weten wat Wykels Hallum wil met de (belangrijke) jeugdafdeling van de vereniging. Als iedereen op de hoogte is van de inhoud van het plan kunnen de activiteiten (waaronder trainingen en wedstrijden) op efficiënte en eenduidige wijze worden uitgevoerd en uitgelegd.

Je kunt het plan bereiken via deze link.

Als de omstandigheden het weer toelaten zullen er een aantal sessies worden georganiseerd om eventuele vragen te beantwoorden.

Bestuur en Jeugdcommissie sv Wykels Hallum


Terug naar overzicht