Streep door zaalvoetbaltoernooien jeugd


4 november 2020

Vanwege de huidige corona-situatie heeft de organisatie van het jaarlijkse Waad en Ie zaalvoetbaltoernooi besloten de aankomende winterperiode geen toernooi te organiseren.

Het toernooi voor jeugdteams van de voetbalverenigingen Birdaard, Blija, DTD, Marrum, Stiens, Wardy en Wykels Hallum staat bekend als een sportief en gezellig zaalvoetbalevenement waar veel ouders en kinderen bij betrokken zijn. Maar de veiligheid en gezondheid van spelers, publiek en organisatie staat voorop.

Binnen de geldende protocollen voor het coronavirus en voetbal kan de organisatie de veiligheid onvoldoende waarborgen. De organisatie vindt het daarom niet verantwoord om het evenement te organiseren.

Ook het jaarlijkse KNVB-kersttoernooi voor jeugdteams zal dit jaar niet door gaan, zo had de voetbalbond eerder al laten weten. 


Terug naar overzicht