Wassen kleding en vervoer naar uitwedstrijden


6 oktober 2020

N.a.v. vragen hebben we maandagavond in het bestuur gesproken over het wassen van voetbaltenues en het rijden naar uitwedstrijden. Dit is het voorstel zoals we dit aan onze jeugdcommissie hebben gestuurd.

Binnen onze vereniging zijn we gewend dat de voetbaltenues na afloop van elke wedstrijd worden verzameld en bij toerbeurt door ouders/voetballers worden gewassen. We hebben inmiddels ervaren dat er ouders zijn die, in deze bijzondere periode, met het oog op besmettingsgevaar er moeite mee hebben om de tassen met "vuile was" in ontvangst te nemen, te legen en in de wasmachine te stoppen. Daarover het volgende:

Als er ouders zijn die in deze periode de was niet willen doen dan begrijpen en respecteren we dat. We vragen die ouders om dat af te stemmen met de leiders van het team dat het betreft en aan te geven de wasbeurt later wel te willen inhalen.

Hetzelfde geldt voor ouders die in deze periode liever geen kinderen anders dan de eigen kinderen naar uitwedstrijden willen vervoeren. Stem ook dat af met de leiders van het team waarbinnen je kind speelt, breng eventueel zelf je kind(eren) naar die wedstrijden en geef aan dat je later, als alles weer normaal is, ritten wilt inhalen.

Dank voor een ieders begrip.

Bestuur sv Wykels Hallum

P.S. We adviseren iedereen die de was wel doet om handschoenen te dragen op het moment dat de tassen worden geleegd, meteen daarna de handen te wassen en, zoals eerder gecommuniceerd, i.g.v. vervoer van kinderen in de auto mondkapjes te dragen.


Terug naar overzicht