Corona-update: Trainingen en wedstrijden senioren weer mogelijk


6 oktober 2020

Na de recente corona-besmettingen van enkele leden van onze vereniging en de daaropvolgende quarantaine-periode van een grotere groep spelers van de 1e en 2e selectie kunnen de trainingen vanaf woensdagavond (vrouwen) en donderdagavond (1e t/m 4e) weer los.

Ook de wedstrijden van de seniorenteams voor komende zaterdag kunnen weer doorgaan, mits er in de loop van deze week geen nieuwe besmettingen worden geconstateerd binnen de selecties. Het bestuur waardeert de manier waarop alle betrokkenen met deze vervelende situatie zijn omgegaan en heeft geconstateerd dat er serieus is omgegaan met de RIVM-regels inzake besmettingsgevallen bij een vereniging.

We hopen dat we deze situatie niet snel weer hoeven mee te maken, maar vragen iedereen toch dringend om de geldende regels voor het voorkomen van meer corona-besmettingen bij de club op te volgen.

Bestuur sv Wykels Hallum


Terug naar overzicht