Wykels Hallum JO10-1 door naar finaleronde regiotoernooi SC Heerenveen!


26 september 2020

Woensdag 23 september mochten de jongens van JO10-1 voetballen op de 1e editie van het regiotoernooi voor JO10-1 teams, georganiseerd door SC Heerenveen. Onze locatie was Gorredijk, op hetzelfde moment waren er nog 2 toernooien in andere regio’s.

Alle wedstrijden duurden 13 minuten dus scherp starten was heel belangrijk, gelukkig was dit het geval, binnen 30 seconden stonden we voor in de 1e wedstrijd tegen Waskemeer. Uiteindelijk werd de eindstand 3-1! De 2e wedstrijd tegen De Sweach werd ondanks een veldoverwicht 2-2 en de 3e wedstrijd tegen Oosterwolde werd in de stromende regen na een zwaar gevecht gewonnen met 1-0!

In de laatste poulewedstrijd tegen Wolvega streden onze toppers voor wat ze waard waren maar was de tegenstander een maatje te groot en verloren we met 3-0.

Door de 7 gehaalde punten werden we 2e in de poule, wat een geweldige prestatie! Na een korte pauze werden de finalewedstrijden gespeeld, de nrs. 5 tegen elkaar, nr. 4 tegen 4 enz… Ondertussen wisten wij als leiders dat de eerste 4 teams zich hadden geplaatst voor het eindtoernooi, maar dat hadden we onze jongens nog niet verteld! Tijdens onze peptalk voor de wedstrijd om de 3e en 4e plek vertelden we hun dat ze nog een kans hadden op het eindtoernooi…… En dat had effect, de boys gingen met opgestroopte mouwen de wedstrijd tegen hoofdklasser Feanstars in, wat resulteerde in een geweldige 3-1 overwinning! Eindresultaat:  3e in een toernooi met allemaal zeer goede tegenstanders!

En het toetje moet nog komen, zondag 4 oktober mogen de jongens voetballen in het finaletoernooi welke plaats vind op sportcomplex “Skoatterwald” van SC Heerenveen!

Een super prestatie jongens! 👏🏼👏⚽🧡💪🏻 Leiders Pieter en Wybe


Terug naar overzicht