Poiesz steunt sportverenigingen met 1000 Euro


2 mei 2020

Van supermarktketen Poiesz ontvingen we onlangs 1000 Euro om dat we hadden meegedaan met hun Jeugd Sponsor Actie. Daar zijn we als club in deze coronatijd natuurlijk extra dankbaar voor!

Lege voetbalvelden, lege zwembaden, lege sportzalen, lege tribunes...
Bij alle verenigingen en clubs is het stil omdat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en afstand moeten houden van elkaar. Zoals je weet is de Jeugd Sponsor Actie 2020 om die redenen stopgezet. Je had het vast in je agenda staan: vandaag zou het Jeugd Sponsor Gala plaatsvinden. Een avond waarop we samen zouden meedansen en meezingen met Snelle en Emma Heesters. En de winnaar van de Jeugd Sponsor Actie zou natuurlijk bekend worden gemaakt. Helaas, dat is dit jaar niet mogelijk. Maar met het stoppen van de Jeugd Sponsor Actie wil Poiesz de steun aan clubs of verenigingen niet stoppen! 

Deelnemende verenigingen & clubs ontvangen € 1000,- sponsorgeld
Om één sportieve lijn te trekken, keert Poiesz aan alle 552 deelnemende verenigingen € 1000,- sponsorgeld uit. Als betrokken supermarkt in het Noorden, vinden we het superbelangrijk om juist in deze moeilijke tijd clubs of verenigingen te helpen om het hoofd boven water te houden. Zodat er straks in betere tijden weer samen kan worden gesport of muziek kan worden gemaakt.

Algemeen directeur Piet Smit liet dit in een persoonlijke boodschap weten

Terug naar overzicht