Wykels Hallum zoekt correspondent (verslaggever) voor eerste elftal


22 augustus 2019

Het zal bij velen bekend zijn dat Hille Oppedijk en Simon Hoekstra niet langer staan opgesteld als verslaggevers van de wedstrijden van het eerste elftal. Om die reden de oproep aan die mensen die de vrijgekomen plek willen invullen.

We zijn op zoek naar iemand die de thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal kernachtig en objectief vastlegt. Het (korte) verslag wordt snel na de wedstrijd (uiterlijk maandag 12.00 uur beschikbaar gesteld voor plaatsing op de site van Wykels Hallum, Voetbalnoord.nl en Tweenul.nl.

Kandidaten worden gevraagd om uiterlijk 10 september a.s. de bereidheid en de beschikbaarheid via de mail aan te geven bij de secretaris van onze vereniging:  secretaris@wykelshallum.nl


Terug naar overzicht