Blessureleed bij Wykels Hallum...?


9 september 2024

Het nieuwe voetbalseizoen is weer gestart. Maar naast het vele plezier wat dit zal brengen zullen er ongetwijfeld ook weer pijntjes ontstaan. Gelukkig is Rienk Post komend seizoen weer beschikbaar voor alle spelers van Wykels Hallum en bij hem kan je dan ook terecht voor een behandeling wanneer er blessures zijn.

Maar ook wanneer je vragen hebt omtrent een blessure; of juist het voorkomen daarvan, advies wil over trainingsopbouw ( bijv. na herstel van een blessure), conditie- krachtverbetering etc. mag je contact met hem opnemen. Tevens heeft Rienk ook elleboogkrukken (kinder- en volwassen formaat) en zelfs een rolstoel beschikbaar mocht je die nodig hebben.

Rienk is elke dinsdagavond actief bij Wykels Hallum en alle spelende leden kunnen kosteloos bij hem terecht. Rienk werkt op afspraak en je kan je aanmelden via Whatsapp op  06-12710650. 

Mocht je niet (meer) een actieve speler zijn maar wel een behandeling willen dan is dat ook zeker mogelijk. De behandeling wordt dan uiteraard niet door de club vergoed en per keer zal er € 30,- in rekening worden gebracht.

Dus, als je last hebt van pijn of ongemak als gevolg van het voetballen, aarzel dan niet om contact met Rienk op te nemen. Met zijn expertise en diverse behandelmethoden, waaronder o.a. sportmassage, dry needling, cupping, manuele lymfedrainage, bindweefselmassage, kinesiotaping en de Dorn-methode, zal hij je helpen om weer snel pijnvrij te kunnen sporten!


Terug naar overzicht