Word jij onze nieuwe Clubheld?


12 april 2024

Om het voetbal zo toegankelijk mogelijk te houden als dat het nu is, moeten we blijven werken aan de inzet van vrijwilligers. De voornaamste reden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Wykels Hallum is het (ervaren van) plezier in het voetbal. Daarnaast zijn ook de contacten met anderen en de mogelijkheden om iets terug doen voor de vereniging vaak genoemde redenen.

Daarom is het zo belangrijk om het belang en wat het je brengt om vrijwilliger te zijn te blijven uitdragen. Vanaf deze week start de KNVB met de campagne "Word een Clubheld" en als club sluiten we daar graag bij aan. Met behulp van verhalen van huidige vrijwilligers laat de KNVB zien hoe leuk en tof het is om als trainer, scheidsrechter, bestuurder of commissielid aan de slag te gaan. We dagen iedereen uit om via de quiz "welke rol pak jij" te ontdekken welke rol het beste bij hem of haar past en stimuleren daarna om deze rol ook bij een voetbalvereniging te gaan.

Bekijk ook het filmpje op YouTube

Interesse? Meld je dan bij een van onze bestuursleden!

Vrijwilligerscampagne KNVB

Terug naar overzicht