Wykels Hallum zoekt trainer / coördinator onderbouw (JO8 t/m JO12)


9 februari 2023

Voor het seizoen 2023/2024 is sv Wykels Hallum op zoek naar een trainer/coördinator voor de jeugd vanaf JO8 t/m JO12. Dit op basis van een vergoeding. De werkzaamheden van de persoon die we zoeken bestaan uit het voorbereiden van de trainingen, het ondersteunen van de trainers tijdens de trainingen en het enthousiasmeren en stimuleren van de jeugdspelers.

We verwachten dat de te benoemen persoon zelf in staat is om vanuit eigen voetbaltechnisch en communicatieve vaardigheid spelers en trainers enthousiast te maken en op een hoger plan te brengen. Dat hij/zij daar voldoening uit haalt is vanzelfsprekend. Meer info over onze club is op onze website www.wykelshallum.nl te vinden.

Als je vindt dat je de persoon bent die we zoeken of je weet iemand die dat is, laat het ons dan weten via het volgende mailadres:

sj.devries72@gmail.com

Bellen/appen kan natuurlijk ook!

Namens de jeugdcommissie, Sjoerd de Vries

06-55106259


Terug naar overzicht