Jeugd speelt 4 tegen 4 toernooi elke laatste woensdagmiddag van de maand


29 september 2022

Woensdag 28 september had de jeugd van de JO-8 t/m JO-13 een 4 tegen 4 toernooi op de trainingsmiddag. De opkomst was geweldig: er waren geen afzeggers en er werd fel gestreden tussen Feyenoord, PSV, Ajax, AZ, Heerenveen en Cambuur.

De teams waren  goed aan elkaar gewaagd en dus waren er geen grote verschillen in de uitslagen. Waar het vooral om ging de 4 tegen 4 dat je er wat van opsteekt als speler en er ook veel plezier aan beleeft en dat was volgens mij ook het geval  bij de meesten.

Al met al wat mij betreft  een leuke middag. De winnaars waren we met z'n allen, bedankt daarvoor jongens en meisjes en ook de aanwezige trainers.

Dit gaan we elke laatste woensdag van de maand doen.

Jeugdcoördinator Arend Doldersum


Terug naar overzicht