Gezelligheid = succesfactor bij de vrouwen van Wykels Hallum!


7 september 2022

Dankzij een enthousiaste groep van ongeveer 20 dames onder leiding van trainer Arend Doldersum is het gelukt om het vrouwenvoetbal bij Wykels Hallum weer op de kaart te zetten. Wij staan altijd open voor nieuwe aanwinsten voor de vrijdagavond competitie. Dames vanaf 18 jaar kunnen meespelen.

De combinatie van onderlinge gezelligheid en enthousiaste inzet maakt het een succes. Maar bovenal is voetbal een leuke teamsport, gezond, gezellig en sociaal.

Aanmelden
Ken jij dames of ben jij een van hen? Meld je dan aan via de website! www.wykelshallum.nl/vereniging/lid-worden

Gratis meetrainen
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om eerst de vrouwen aan het werk te zien. Er wordt getraind op vrijdagavond van 19.15-20.30 uur. Mocht je een keer willen komen kijken of vrijblijvend mee willen trainen, meld je dan aan bij leider Tineke Hijma, 06-10250485.


Terug naar overzicht