De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 van start!


7 oktober 2020

Wykels Hallum doet mee aan de Rabo ClubSupport 2020 campagne. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. U steunt ons toch ook?

Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage.

Deelnemerslijst
De volledige deelnemerslijst vind je terug op de website van de Rabobank. Naast Wykels Hallum staan daar meerdere verenigingen uit Hallum op waarop gestemd kan worden. Je mag als lid van de Rabobank 5 stemmen verdelen en maximaal twee daarvan op onze vereniging. Maar elke stem telt!

Uitslag

De bekendmaking van de uitslag vindt dit jaar online plaats. Een feestelijke finale-avond is helaas niet mogelijk. Je ontvangt in de eerste week van november een mail met daarin de uitslag voor jouw club. De totale uitslag is vanaf dat moment ook terug te lezen op de website van Rabo ClubSupport.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en een uitleg over hoe je kunt stemmen via de app op www.rabobank.nl/lnwf.

Kom in actie!
Beslis mee van 5 t/m 25 oktober en help onze club bij het realiseren van onze voetbalwensen. Alvast bedankt voor uw steun!

Bestuur Wykels Hallum


Terug naar overzicht