Wykels Hallum JO12-1G vs. Leovardia


1 oktober 2019

Zaterdag moest ik met Maarten, Tymen, Rick, Iris, Sido, Jelco, Hidde en Jesse voetballen tegen Leovardia. We begonnen om 9 uur.

Tymen Jelco en ik gingen gelijk in de aanval toen Tymen de bal afpakte paste hij naar Sido en hij scoorde. De tweede goal was van Tymen. Jesse paste naar Tymen en hij schramde hem nog net. 2-0.
Toen hadden we een corner. Sido paste naar Jesse. Jesse naar Tymen. Tymen schoot hij kwam op de paal. Toen wou ik hem er in schieten maar die kaatste op de paal, naar Tymen en hij knalde hem erin.

2e helft. Weer een corner die ging hoog naar Jelco en hij kopte hem erin. Toen kreeg Maarten de bal. Hij dribbelde naar voren en schoot hem in de kruising. Toen kwam mijn goal. Ik kreeg de bal en dribbelde naar voren ik schoot en hij zat. Nog een paar minuten. En toen was de wedstrijd voorbij 6-0 gewonnen.
Dat was de wedstrijd tegen Leovardia.

Gemaakt door Ate Bote Hellema


Terug naar overzicht