Welkom bij startweekeinde sv Wykels Hallum


23 september 2019

Het komende weekeinde zien we als start voor het voetbalseizoen 2019-2020. Teams hebben inmiddels aan elkaar kunnen wennen en we gaan nu echt los. Dat geldt ook voor onze vereniging als totaal.

We starten vrijdagavond met een meisjes- en damesclinic. Hiervoor zijn al tientallen aanmeldingen binnen en je kunt er nog bij: meld je in dat geval z.s.m. aan  via de mail: jeugd@wykelshallum.nl. Zaterdag a.s. gaan onze teams de tweede competitieronde in en zaterdagmiddag om 17.00u ligt de Presentatiegids 2019-2020 ter inzage. Dan gaan we ook het eerste exemplaar uitreiken. Een weekeinde om mee te doen, om elkaar te ontmoeten en om bij te praten. Zaterdagmiddag zorgen we voor "Live muziek". Mis de activiteiten niet!

Tot vrijdag en zaterdag.

Bestuur en activiteitencommissie sv Wykels Hallum


Terug naar overzicht