ING sponsort sv Wykels Hallum


16 september 2019

Met name door de inspanning van Sytske Koning en Tineke Vlietstra heeft de ING, net als vorig jaar, onze vereniging een financiƫle ondersteuning gegeven. De ING is al langere tijd sponsor van de KNVB en wil niet alleen de professionele tak van de KNVB financieel ondersteunen, maar ook het amateurvoetbal sponsoren.

Daarmee laat de ING zien dat ze vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voetbal en dus bewegen wil stimuleren. Vorig jaar werd het Jeugdbeleidsplan van sv Wykels Hallum gewaardeerd, dit jaar wil de ING de club ondersteunen in de uitvoering van haar beleid en activiteiten.
De ING gaat in haar ondersteuning zelfs zover dat ze, indien gewenst, amateurverenigingen ook in andere vormen wil ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn ledenwerving en financiële tips om de club gezond te houden. Naast naamsbekendheid doet de ING dit vanuit haar ambitie om het voetbal in Nederland vooruit te helpen.

Dank aan Sytske en Tineke voor hun rol in dezen en we zijn als vereniging erg ingenomen met de opstelling en het aanbod van de ING. Die laat op deze wijze zien betrokken te willen zijn bij de maatschappij en zaken die bijdragen aan Leefbaarheid.


Terug naar overzicht