Sponsorcommissie zoekt 2 nieuwe leden


8 september 2019

De sponsorcommissie vervult een belangrijke rol binnen onze vereniging. Immers zonder sponsoren kan de club niet bieden wat de leden op dit moment ervaren. We prijzen ons in de gelukkige omstandigheid dat sponsoren ons een warm hart toe dragen. Dat waarderen we erg.

De huidige sponsorcommissie zoekt twee nieuwe leden i.v.m. het aangekondigde vertrek van 2 leden. Twee leden die jarenlang hun inspanning hebben gedaan om sponsoren met sv Wykels Hallum te verbinden.

Als je ervan houdt om contact te hebben met ondernemers, wilt bijdragen aan het financiële bestaansrecht van de club en bereid bent om je kwaliteiten in te zetten t.b.v. de sponsorcommissie zoek dan contact met Siebe Post, voorzitter sv Wykels Hallum. Je bereikt hem via 06-53430996 of via s.posthal@chello.nl. Hij vertelt je graag wat de gewenste rol van een sponsorcommissie lid is.


Terug naar overzicht