Opgeruimd staat netjes bij Hallumer autocross


1 september 2019

Na afloop van de autocross hebben ca. 40 bij sv Wykels Hallum betrokken mensen het cross-terrein opgeruimd. Daardoor werd de clubkas aangevuld met een door de autocrosscommissie aangeboden opruimpremie.

Jeugdleden, ouders, leiders, partners van leiders en een aantal overig betrokkenen hebben ontzettend veel rotzooi verzameld en het terrein “spic en span” opgeleverd. Allen veel dank en waardering voor de inspanning.

Rondom horen we dat verenigingen amper vrijwilligers kunnen krijgen waardoor het moeilijk is om die vereniging draaiende te houden. sv Wykels Hallum beschikt over 125 tot 150 vrijwilligers. Mensen die ontzettend veel taken voor hun rekening nemen en hun rol pakken.

Mensen waar we trots op zijn, mensen wiens inspanning we waarderen, mensen die laten zien dat het ook anders kan.


Terug naar overzicht