Bauke Tuinhof nieuwe trainer JO-19


21 augustus 2019

Na eerder twee nieuwe leiders voor de JO-19 te kunnen melden, is inmiddels ook een nieuwe trainer voor het komende seizoen gevonden voor dit team. Bauke Tuinhof gaat met onmiddellijke ingang de trainingen verzorgen voor deze belangrijke jeugdcategorie.

Bauke Tuinhof woont in Sint Annaparochie, heeft veel ervaring in het omgaan met jongeren (o.m. als docent CIOS en Friesland College) en een rijke ervaring als trainer. Zowel bij de senioren als ook bij de jeugd ( o.m. bij Frisia en Minnertsga).

Eerder konden we al meedelen dat Jaap Heslinga en Jelmer Koolhof bereid zijn om samen met Wietske Houtsma het komende seizoen het leiderschap van de JO-19 voor hun rekening te nemen. Daar zijn we erg mee ingenomen.

Jaap heeft een rijk voetbalverleden en heeft ervaring als leider bij de senioren. Jelmer heeft ervaring als voetballer en als jeugdtrainer. Beiden nemen dus voetbaltechnische ervaring mee. De gewaardeerde kwaliteiten van Wietske zijn bekend.

Hiermee "staat" er nu een technische staf waar we veel vertrouwen in hebben. De belangrijke jeugdcategorie JO-19 krijg met dit begeleidingsteam de leiding die het nodig heeft.

 


Terug naar overzicht