Vacatures: trainer JO13 + trainer/coördinator onderbouw jeugdafdeling


8 november 2021

We zijn met spoed op zoek naar een trainer/coördinator voor de jeugd vanaf JO-8 t/m JO-11 en eveneens een trainer voor de JO-13. Dit alles op basis van een vergoeding. De werkzaamheden van de persoon die we zoeken bestaan uit het voorbereiden van de trainingen, het ondersteunen van trainingen en het enthousiasmeren en stimuleren van de jeugdspelers.

We verwachten dat de te benoemen persoon zelf in staat is om vanuit eigen voetbaltechnisch en communicatieve vaardigheid spelers en trainers enthousiast te maken en op een hoger plan kan brengen. Dat hij/zij daar voldoening uit haalt is vanzelfsprekend.

Als je vindt dat je de persoon bent die we zoeken of je weet iemand die dat is, laat het ons dan weten via het volgende mailadres:
sj.devries72@gmail.com
Bellen/appen kan natuurlijk ook!

Namens de jeugdcommissie, Sjoerd de Vries
06-55106259

 


Terug naar overzicht